Här kommer ett brev från Maria, hennes häst är min största kund. Han är hela 180 cm i mankhöjd. Han är en fantastiskt vacker och talangfull dresyrhäst. En så stor ung häst kräver sin matchning och Maria utbildar och stärker honom med mycket avvägd balans. Det är spännande att följa Maria och Dinobus!  

"Jag har under flertalet år anlitat Cindy för både akuta skador, underhåll och kontroll av mina hästar.
Min tidigare häst kontrollerades regelbundet och när han fick en akut muskelskada i ett framben efter en spark behandlade Cindy honom så att han blev helt återställd. Denna häst exporterades senare till USA.
Min nuvarande häst är sju år och heter Divino, efter Weltman-Happy-Day-Lambert. Jag rider dressyr och siktar mot de höga klasserna.
Han har under åren blivit uppföljd av kiropraktorer. I november 2009 blev han svårt skadad i hagen i och med en spark fram i bringan. Jag ringde då i panik till Cindy som gav mig råd och kom förbi när behandling kunde påbörjas.
Divino hade då stora spänningar i muskelpartiet, där muskeln var trasig men som tur inte helt av, han hade vidare en tydlig rörelsestörning i aktivitet. Cindy hittade vidare lite annat smått att behandla speciellt höger bak som korrigerades.
Höger bak har jag under hela Divinos uppväxt haft problem med i ridningen men ingen kiroprakor har hittat något där. Efter att han fick behandling i höger bak var han vinglig och hade svårt med balansen i början, sedemera har han blivit starkare och starkare och jag tror att detta gör att hans hållbarhet ökar då han i dagsläget är helt liksidig efter Cindys behandlingar. Jag efterbehandlar Divino regelbundet, och jag litar 100 % på Cindys kunskap".

 

Maria blom

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.