LOTTA & GRODAN

Här kommer ett brev från Lotta med Grandovia, ett nu sexårigt sto som är en riktig solskenshistoria. Det var en ganska uppgiven ägare jag mötte i stallgången för ganska precis ett år sedan. Jag kan ju aldrig lova något när jag behandlar men jag hittade låsningar och begränsningar i hennes rörelseapparat och gjorde så gott jag kan.. och det har ju blivit riktigt bra. Vi ses ca var 5-6e vecka och nu är det en betydligt gladare hästägare (och häst), när jag frågar hur det är med hästen är svaret -Det är jättebra!! Vi förebygger nu med behandling för att det inte ska bli något som begränsar hennes kapacitet. Jag håller tummarna för många friska år och tävlingsframgångar!!

 

 "Grandovia är ett sexårigt hoppsto efter Lovis Corint - Grandeur. I slutet av 2008 fick hon en vila på två veckor och när jag sedan skulle sätta igång henne kändes hon knackig och ofräsch. Hon var inte halt, men det märktes att hon inte ville röra sig på ett friskt sätt. Hon blev lite bättre av alla dom olika behandlingar hon fått, men aldrig så att hon kändes helt fräsch. I december 2009 behandlade Cindy Grandovia för första gången. Hela hennes femårs-år hade då gått åt till att prova olika behandlingar och undersökningar.

 

Cindy hittade en stor låsning i ena se-leden. Redan efter första behandlingen kändes det stor skillnad och efter andra behandlingen var hon helt bra och jag kunde rida och bygga upp henne mer och mer. Grandovia har under 2010 tävlat med bra resultat och vi ser fram emot kommande tävlingssäsonger. Nu blir Grandovia regelbundet behandlad av Cindy och i framtiden kommer jag låta henne behandla alla mina hästar i förebyggande syfte. "

Kram Lotta och en lite buff från Grodan