Ytterligare en vecka har skenat fram

Dagarna som sagt rusar fram. Den här veckan är det nog lättare att berätta vart jag inte varit än tvärtom..

 

En häst jag vill omnämna lite extra är ett sto som i våras fick sina tänder nerraspade så hårt att hon inte kunnat äta utan smärtstillande på fem månader...  Jag träffade henne i tisdags och hon såg ut att vara i gott mod efter omständigheterna...  Hennes ägare har lagt ner ett enormt arbete, hon klipper hennes hö i småbitar..  Tänk er bara att stå och klippa ca åtta kilo hö varje dag!!

Hon ska pröva att dra ner dosen på smärtstillande igen och jag håller tummarna för att det ska funka och att hon kan äta utan att det gör ont!!!

 

Jag har hunnit lägga mycket energi på krutpaketet Rocky också och det är väl som med hästar ibland är man sugen på att skänka bort dom på blocket och när det går bra så är man hög i flera veckor.:)

 

I morgon ska jag behandla på min mottagning i vallentuna.. Sen ska jag själv på behandling.. Osteopatbehandling såklart.:) Ska bli så skönt att bli av med lite spänningar man drar på sig.. Jag kan ju inte behandla mig själv utan går till Sara i djursholm.. Jag går ca var tredje vecka.. Jag har inga större krämpor utan går mest i förebyggande syfte.. Det hinner aldrig bli nåt när man underhåller sig så konsekvent..