Välgörenhet eller självklarhet?

Vid årsskiftet bestämde jag mig för att stötta olika organisationer under året, mitt första bidrag blev till Unicef som framförallt hjälper svårt drabbade barn. Inget jättebelopp men åtminstone fyrsiffrigt fick det bli, känns väldigt bra och jag hoppas att pengarna kommer väl till användning.

 

Jag kommer att bidra till bra organistationer som hjälper barn och även utsatta kvinnor. Det ska finnas en kvinna i Asien som jobbar hårt för att hjälpa kvinnor, hon riskerar i princip sitt liv med sitt jobb. De som tjänar pengar på de prostituerade tjejerna gillar inte hennes arbete. Hennes organisation skulle jag vilja hjälpa under året bara jag kan hitta den..

 

Skulle också vilja bidra till forskning vad det gäller komplementära behandlingar på djur.. Det finns inte mycket av det och jag är lite arg på mig själv att jag inte använder mig av nåt så enkelt som en VAS skala men det är ju inte försent att börja.