Träning

Efter en lång och mycket envis förkylning jag fick när vi var i Dalarna kan jag äntligen sätta i gång och träna igen.

 

I dag var jag på Body Pump, alltid jobbigt när man haft ett uppehåll. Jag tog nästan fånigt lätta vikter men jag tror på att mjukstarta, måste cirkulera igång maskineriet innan jag ökar belastningen.

Kommer att skriva varje träningspass jag gör här, det sätter lite större press. Jag gör bort mig offentligt om jag "bangar"..:-) stora tjejen mötte upp en kompis på gymet för att bada. Lilla tjejen är fortfarande för förkyld för att träna. I morgon går vi dock på yoga hela  familjen utom sambons son som inte kom den här helgen. Det absolut bästa sättet man kan start en lördag på är YOGA!! Man blir lugn och energifylld på samma gång..

Gymet är väldigt fullt efter nyår, många som lagt nyårslöften är där. 

 

I dag tog jag en klämdag från jobbet och har varit ledig. Skönt med lite längre ledighet, vi har mycket att rodda med inför flytten. Inte en pinal är nerpackad ännu men snart så...

 

Var till optikern med stora dottern och hämtade ut nya linser, dom hade lite olika pillerburkar på disken. Jag köpte två burkar, den ena var med ämnet som finns i blåbär som är bra för ögonen. Den andra höga doser vitamin c, e, zink, koppar och betakaroten. Jag är väldigt svag för piller och pulver, äter massa olika saker varje dag. Varierar för att det inte ska bli ensidigt;-)

 

Dags att sova snart, ska ta en kopp yogite först.

 

Sovgott