Summering 2012!

Vill börja med att önska ett riktigt Gott Nytt år och God Fortsättning!!!

 

 

 Ska göra ett försök att summera ett år som på många sätt har varit ett fantastiskt år och på andra sätt ett helvetesår.

1/1 2012 började jag arbeta i jättefina lokaler i Uppsala men upptäckte ganska snart att det var ett ställe för mycket att vara på, slutade där sista Juli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mars åkte jag till Nice, behövde åka iväg och fly från allt tumult och bara vara med mig själv ett tag (jag trivs bra i mitt eget sällskap), Nice var underbart och fransmän är precis så konstiga som det sägs:) Jag satt på underbara cafeer vid strandpromenade, åt omelett, sallader och drack vin, helt underbart. Hittade ett Casino där jag spelade ihop hela resan, Odd Molly glasögon och lite till.. Samlade tankarna och kraft..

Jag har tränat ganska mycket och ätit ganska sunt, hoppas på att mina tjejer ska ta sig ur det "vita träsket". Men även dom får reaktioner om dom vill avstå det som inte är bra och i skolan är det vit pasta och mjölsåser så det är inte så lätt. Dom måste ju äta! Synd att det inte finns alternativ, det ska i och för sig vara matlåda då..

Lite semester har det blivit, skärgården är bäst!!

I somras kom jag i kontakt med WOW sadlar, det finns massor av fina sadlar på marknade men WOW är ett sadelmärke jag står för till 100%.

I December var jag till England på utbildning av sadlarna vilket var fantastiskt lärorikt och jag blev än mer övertygad.

Jag har startat AB, ingen bild på det men Lena furberg hon som tecknar i tidningen Min Häst och har gjort Mulle ska få göra en logga till mig:)) Den ska ni få se sen!

En vecka i turkiet var underbart skönt efter en solfattig sommar!! Massor av god mat och dagar fyllda med att bara lata sig!

Kliniken i Rimbo har blivit större med eget väntrum och två behandlingsrum, otroligt trivsamt där och alltfler kunder hittar dit.

Jag har gått från rakt till lockigt hår:))

Jag har flygit 6 gånger trots min extrema flygrädsla!!

Yrkesmässigt har det varit ett bra år men jag har haft det riktigt jobbigt privat under året, läste en så otroligt bra text av en tjej som är personlig tränare som haft ett tufft 2012.

Hon tackade för allt skit hon blivit utsatt för 2012, Jag är stor anhängare av The secret, om ni inte har läst den så GÖR DET!! Jag har gjort om texten så den passar för mig.

 

Inget år har innehållit så mycket svek och medveten elakhet som du 2012.
Inget år har innehållit så mycket ohälsa, smärta och sjukdomar för mina nära som du 2012.
Jag har aldrig varit så mycket ledsen som med dig 2012.

Inget år har gett mig så mycket motstånd från början till slut som du. 2012.

Tack. Från botten av mitt hjärta. Tack, jävla skit-2012.
Tack för alla läxor jag lärt mig. Tack för alla insikter. Tack för all utveckling. För allt jag varit tvungen att gå igenom. För allt jag till slut äntligen har genomskådat. 
För allt jag vunnit.
Kära jävla 2012.....
Tack. Tack igen.
Jag är så jävla mycket bättre & starkare tack vare dig!

Snälla 2013- be nice! And if not... så jag stark nog nu att ta mig igenom exakt vad som än kastas på mig!

Tankens kraft är fantastisk och jag kommer inte att önska de elaka något illa, jag vet att det inte behövs. Den elakhet de utsatt mig för kommer de få igen ändå, det funkar så helt enkelt.(otur för dom) Jag ska fokusera på det goda. Allt det fanstastiska i mitt liv, underbara vänner, mina tjejer, min familj, fantastiska kunder, det underbar i livet.

Om ska uppföra sig helt svenskt så ska man väl egentligen bara skriva det bra men va fasiken, jag tänker att det kanske kan hjälpa någon annan att se att det finns fler som har jobbiga perioder i livet.. Och det ska man ta sig igenom starkare än någonsin!!

 

Vi ses 2013!!!