Skatteverket men först..

Men först nånting fantastiskt..! Hade tänkt lägga ut den här för länge sen men tiden har runnit i väg. Jag var söder om stan i ett stall och där var ett litet nyfött föl (nåt dygn gammal), så underbart söt..!

Blir  så småningom en galoppör.. men här är den en liten bebis med sin mamma..♥

 

I dag har jag behandlat några människor, sen har jag ägnat dagen åt pappersarbete, har ett pågående brevväxlande med skattemyndigheterna.

Dom undrar över mina utbildningskostnader, är det nödvändigt för mitt jobb? Telefon, behövs det? Facklitteratur, hur är det nödvändigt för verksamheten? O.s.v....

 

Telefonen behövs, självklart eller hur.. Att gå vidareutbildningar är för mig självklart, vem vill gå till en terapeut som går ut sin utbildning och sen försoffar sig och kanske inte öppnar en anatomibok på 15 år? Självklart vill jag köpa nya fräscha anatomi/medicinböcker när det kommer nåt givande. Vill hålla mig uppdaterad, inte mossa till mig och låta alla kunskaper försvinna sakta men säkert...


Dom kunde börja med att granska alla multimiljonföretag som anordnar "konferenser". En timmes möte som hålls 8 timmar hemifrån, så man "måste" bekosta hotell, mat och sprit. Ni förstår min poäng  tror jag..

 

 

 

Jaja, det är bara att brevväxla och se glad ut... jag kommer att strida för att få ha telefon och att få vidareutbilda mig:)