Semestern är slut:)

Semestern är slut för den här gången och jag känner mig utvilad och laddad för att jobba. Ska bli skönt med rutiner igen och komma in i vardagen. Som jag skrivit förut är det lite förändringar på gång och jag längtar verkligen efter att skriva om det men jag måste vara tyst ett litet tag till:) Jag fortsätter självklart som Osteopat, bara lite utvecklingar av företaget.

 

Mycket grillat har det blivit men det är faktiskt något vi gör året runt, det är jättegott att grilla även resten av året. Gymet har legat lite på hyllan i Juli för mig, det har blivit desto fler promenader. I ur och skur... Har i skrivande stund ambitionen att åka ner till gymet kl 7.00 i morgon bitti men vi får se hur det går med det.

 

Nu är det sovdax, vi ses en annan dag. Ha det gott så länge!