Ryggskott!!

I torsdags var det en riktigt kall dag. Det var till och med så att jag tänkte att det är nog inte vettigt att jobba när det är så kallt.. efter ett par behandlingar på förmiddagen var jag rejält genomfrusen och när jag skulle lyfta ett bakben på en häst small det till i min rygg..

Gjorde klart behandlingen vilket inte var smärtfritt, åkte vidare och gjorde ytterligare en behandling sen slängde jag in handduken. Avbokade de sista två hästarna och hade turen att bli mottagen av Björn, en Osteopat i Gävle. Hade det inte varit för hans behandling hade jag nog inte kunnat röra mig dagen efter.

Tycker jag är noggrann med att gå på behandling var tredje vecka och träna regelbundet men det räckte inte den här gången. Tror det utlöstes av att sitta still i bil och sen komma ut i kalla stall och arbeta riktigt tungt med kalla muskler.

 

Jag känner mig bättre men kommer inte behandla hästar nästa vecka utan bara kurera mig.

Så, vad gör jag då för att bli bättre? Jo, jag är ute och går i mängder, stretshar och tar full dos med antiinfammatoriska smärtstillande tabletter. Nästan ingenting går att vila så det blir bra, det är bara till att röra på sig! Sen blir det till att växla ner en växel och träna ännu mer, framförallt bålstabilitet.

Några osteopatbehandlingar riktade mot att få igång övergången mellan bröstrygg och ländrygg där det låst sig ordentligt.

Kommer att skriva här hur det går. Måste erkänna att det är nyttigt att vara "patient" ett tag. Jag vill bli bra snabbt!! Men om man ska bli bra snabbt måste man göra egna insatser också, det räcker inte med behandlingar och tro att man kan ligga i soffan däremellan:-)

 

Vidare rapport kommer...

 

Ps. Jag lääängtar efter vår & värme