Prioritet 1: Sova

Hela helgen har varit toppen!! Så kul att få träffa Osteopatkollegor och snacka under trevliga former. Föreläsaren var helt otrolig på att föreläsa, som att lyssna på berättelser, det blir så lätt att ta in information då. Verkligen kul! Föreläsaren var Jason Haxton, Director, Still National Osteopathic Museum och National Center for Osteopathic History i Kirksville, hade stenkoll på Osteopatins historia. Skulle vara såå kul att åka dit nån gång. Det är första gången i mitt liv som jag vill åka till ett museum:)

Det blev mycket stillasittande, så i kväll har jag varit ute och gått en timme + kört en timme på gymet. Skönt att få i gång kroppen igen!

 

Årsmötet gick bra och jag kommer att medverka i Osteopatförbundets styrelse som ledamot/kassör under två år till att börja med. Det ska bli väldigt kul att engagera sig. Ser verkligen fram emot det. Visst blir det mer jobb men jag tror det kan vara otroligt lärorikt också och jag vill bli  mer insatt i vad som händer med Osteopatin både nationellt och internationellt.

 

NU ska jag gå och sova, veckan är full med jobb så sömnen behövs.

 

Bilden är från middagen i går, bredvid mig sitter "min" kära Osteopat Sara:)

 

Ha det gott!