Ont i halsen:(

I morse när jag vaknade sved det ordentligt i halsen och i öronen, jag har klarat mig från förkylningar länge men nu verkar det vara min tur. Det verkar ju härja massor av förkylningar så det är väl inte så konstigt om man åker på nåt. 

 

Idag har jag behandlat hästar, det blev många islandshästar i dag, alla utom en faktiskt. Dom är ofta väldigt trevliga att behandla, lätta att manövrera men dom flesta har en stor dos integritet så man får presentera sig ordentligt innan man sätter igång. Trots det halsonda har det gått bra att jobba.

Köpte med mig färsk ingefära och honung på vägen hem, det gör så gott för halsen när man gör avkok på ingefära och kanel och smaksätter med honung. Att det är supergott är bara bonus.

 

I morgon har jag avbokat behandlingarna, skulle även ha varit på behandling själv men som jag känner mig nu kommer jag ligga parkerad i sängen hela dagen. Vill bli frisk snabbt och det finns bara ett sätt - VILA!