Mycket händer på en gång

Det är kanske lugnt här på bloggen men det händer desto mer i.r.l.

 

Vi har köp hus och flyttar till Rimbo den 1a februari, det blir dubbelt så stort som där vi bor nu. Det ska bli så skönt med stora ytor. Garage och förråd är inbyggt med huset och det är ingång inifrån också, det är dåligt med förråd där vi bor nu..

Min plan är att under tre månader rensa, förbereda inför flytten. Vi får väl se hur det går...

 

Vi har köpt in oss på en galopphäst, 10% närmare bestämt. Han är född -09, är hingst och har mycket meriterade föräldrar.

Hur meriterade vill jag inte skriva nu eftersom jag inte riktigt vet, (jag har köpt grisen i säcken;) är rädd för att skriva nåt som inte stämmer.

Min magkänsla säger mig att han är bra nog...:) Jag ska snart träffa uppfödaren så får jag mer information. Han är nu nere i södra serige på ale hästspa och får vattenträning och inridning förbereds. Han kommer till Täby nån  gång i februari.  Jag var och behandlade hans bror på Täby Galopp idag som är fyra år, jättefin!!

 

Det blev precis klart att jag ska börja behandla Vismas personal i Norrtälje och Västerås. 

 

I november går svenska Spels poker SM av stapeln, där tänker jag vara med.

 

Nu tänker jag gå och lägga mig!

 

Go´natt