Märkligt

Märklig dag, det kändes som att klockan var åtta på kvällen när den var fyra i eftermiddags. Nu när klockan är åtta känns det som att det är mitt i natten. Jag ligger i fas med årstiden i varje fall, annars brukar jag "släpa" ca 2 månader. Fr.a. på sommaren, i juli tycker jag att det är maj.

 

Idag har jag varit på Visma och behandlat, det var försvånsavärt få idag, troligtvis p.g.a luciafiranden och grejer.

 

I morgon bär det av till Rättvik för behandling av hästar och människor. det är alltid kul att åka dit. Det verkar inte som att jag får köra i snöoväder den här gången, jag har haft otur med snön när jag kör till Dalarna. Har börjat att skoja om att vill ni veta när det snöar i Dalarna, fråga när jag ska dit!

 

Träningen har haltat sista veckan, det har bara blivit promenader med hunden. Dessutom ganska korta p.g.a. kylan.

 

Galoppören jag köpt in mig på har varit på ALE Hästspa men ska till Stockholm snart igen. Blir en spännande vår att se hur han utvecklas! 

 

Det är inga naturliga ledigheter i jul, jag kommer vara ledig måndag och tisdag mellan jul och nyår, annars jobbar jag precis som vanligt. Vi räknar ner nu tills vi flyttar in i nya huset, längtar...