Ledigheten slut...

Jag har haft en riktigt soft och skön helg, fått mycket gjort som bokföring och papersarbete. Det känns skönt!

Svar från skatteverket lyser med sin frånvaro, ska bli intressant att se hur dom ställer sig till utbildningskostnaderna. Pratade med en tjej där på företagsavdelningen och hon sa att det är väldigt kinkigt för enskilda företagare med utbidningar, det hänger också på hur man formulerar sig till viss del. Det är tydligen väldigt många tvistemål just om utbildning för enskilda företagare, så för min del tror jag det är enklare att starta ett aktiebolag än att hålla på och strida med skatteverket. Har man en anställning i ett AB kan man gå i princip vilken utbildning man vill:)

 

Tränar fortfarande nästan varje dag och det gör skillnad när jag behandlar, ryggen börjar kännas riktigt stark när jag "lyfter" hästar.

 

Vädret har ju varit helt underbart, har varit ute och gått massor. I dag var jag och behandlade några hästar där Tabasco står, tittade även igenom Tabasco som ser finare och finare ut för varje gång jag ser honom.

Måste ta mig i väg till Täby Galopp och titta på nåt löp, jag har aldrig varit och gjort det. Har bara varit i stallarna och behandlat. Kan ju vara kul att se hästarna "in action"!