Lång men rolig dag..

I morse rinde larmet kl. 04.00, seeegt att kliva upp, så nära inpå omställningen av klockan till sommartid. det kändes verkligen som att kliva upp 03.00. In i duschen och en stor kopp kaffe sen började färden till Falun. Lugnt på vägarna den tiden på morgonen. Väl framme så är det alltid lika kul där. Fina hästar och trevliga ägare. Några av hästarna har jag behandlat regelbundet länge och det är kul att följa deras utveckling.


En häst jag behandlar där är en före detta ridskolehäst, nu 21 år gammal. Jag förvånas över att den fortfarande verkligen blir bättre och bättre i kroppen för varje gång jag träffar den. Hon är ett levande bevis på att det aldrig är försent att jobba med rörelsemekaniken! Till och med nacke/hals som var väldigt stel i början börjar mjukna ordentligt, Hon uppskattar behandlingen och visar verkligen att det här är är "hennes stund" :)

 

Nu är jag så trött att ögonen går i kors