Friskhetsgaranti?

När man är terapeut borde man bli garanterad att man slipper krämpor och förkylningar! men så är icke fallet:)

Förra veckan hade jag riktigt ont i ryggen efter en hästbehandling och åkte dessutom på en dunderförkylning, ni som pratade med mig i onsdags vet hur jag lät, eller ska jag säga inte lät? Jag var nästan helt utan röst, familjen tyckte det var skönt..hmm..?!

 

I tordags trotsade jag både förkylning och rygg och vi åkte med goda vänner upp till Hede i Härjedalen. Det var skönt att komma i väg en sväng, vi körde skoter, åt god mat, gick långa promenader, grillade i en ravin, spelade spel och hade det bara allmänt bra!

 

I går testade jag ryggen och behandlade en häst, det gick bra! Har varit på behandling och ska gå lite tätare en period. Ett tag var jag livrädd att jag inte skulle kunna behandla hästar mer, det fick mig att inse hur mycket jag älskar mitt jobb.. man ska vara tacksam över det man har..:)

 

Den här vecka är det full fart igen, i dag har jag varit till två stall. Jag behandlade bl.a. en ung halvblodskille på knappt ett år. Det var en tuff förlossning när han kom till världen, kanske kom hans låsningar därifrån.. Han hade en roterad och låst atlaskota(den översta nackkotan) och hans bäcken var låst på ena sidan. Toppen att han fick tillbaka sin normala funktion nu och inte om några år... eller att han hade fått gå med låsningarna hela livet i värsta fall. Det är väldigt lättbehandlat när dom är så unga, man kan nästan "blåsa" bot låsningarna:)

 

I morgon ska jag vara på kliniken på förmiddagen, sen ska jag in med hunden till bagarmossen för röntgen av höfterna. Det är nån standardgrej man gör på hundar.. På kvällen blir det kurs med hunden, blir kul att utveckla oss lite till.

 

Ha de bra, vi ses när vi ses!