Förändringar

Jag kommer att börja sälja sadlar, de är av märket WOW. De tillverkas i England, och dom har många unika kvaliteter som går rakt in i terapeuthjärtat på mig. En av deras sadelgjordar är värd lite extra uppmärksamhet. Väldigt bra på hästar med sadeltvång och även hästar som har ett gjordläge och ett sadelläge. Jag kommer att lägga ut information om sadlarna inom ett par veckor. Mitt demosortiment hoppas jag på att ha nån gång september oktober. Här kan ni förhandskika wowsaddles.com eller här wowsadlar.se Obs! Jag fortsätter med mina behandlingar på både hästar och människor:)

 

Jag kommer tyvärr att sluta i Uppsala, det är ett ställe för mycket för mig att vara på. Kliniken i Rimbo däremot kommer få en riktig ansiktslyftning där jag välkomnar er som vill från Uppsala. Kostnadsfri parkering utanför dörren och det är väldigt enkelt att åka kommunalt dit också. Har ni ett företag i Uppsala där ni är några stycken kommer jag gärna ut till er och behandlar personal efter överenskommelse.

 

Det startar inom ett par veckor en webshop på hemsidan, den kommer innehålla noggrant utvalda produkter med effekt och kvalitet.

 

Ja, det var väl allt för den här gången. Semestern i Turkiet var otroligt avkopplande, har bara slappat och ätit massor av god mat. Härligt, härligt, jag är verkligen laddad för en höst med nya utmaningar!