Elektronik del 2

Sakta men säkert börjar det ta form med den digitala journalvärlden. Allt är ju så mycket enklare om man bara skulle vara på en klinik. När man åker runt i stall som jag gör finns inga färdiga lösningar.

Idag provade jag ett för mig helt nytt pass, Zumba. Det var riktigt kul, pulshöjande, svettigt, fartfyllt och koordinerande. det blir definitivt ett stående konditionspass för mig!

 

Veckan som gått har det varit mer hästbehandlingar än människor. Var på återbesök hos en ponny och det var så kul att höra hur bra det gått. Vid första besöket gjorde jag min behandling och lossade på det som behövdes och rekommenderade en tränare som är mycket duktig på grunderna i ridning. Dom hade tagit sig dit och fått superhjälp, dom var så nöjda. Ponnyns ryttare tyckte inte dressyrarbetet var så kul innan men jag tror hon kommer börja gilla det.:)

 

Söndagen lider mot sitt slut, nu ska jag ta en kopp Yogite och sen sova.