Blogga från mobilen

Jag lyckades inte blogga från mobilen, ska jobba på det. Roligare att få in saker här när man är i farten.

Det har varit full fart hela veckan, en rolig vecka!

Min Mamma och hennes man kommer hem från Turkiet idag, dom har varit på en hälsovecka med Anna Skipper. Ska bli så pännande att höra hur dom haft det, jag skulle gärna åka på en sån resa. 

Jag har gjort en liten hälsodrink (tror jag), känns som en riktig energikick i varje fall:) Laddar för fullt för att köra Gröna Kuren, liknar LCHF men med en del skillnader. ex. så ska alla mejeriprodukter bort som mjölk, yogurt o.s.v. Mitt syfte är att tarmen ska få vila och läka, det har blivit ett gäng pencillinkurer i samband med njurproblemen jag hade innan operationen. Det sägs att man blir full av energi, låter bra!! Jag börjar måndag den 30/5, nån som vill haka på?

 

Jag pressade en apelsin, en halv grape, tog lite citronmeliss, mynta, basilika, babyspenat, Skippers proteinpulver som även innehåller probiotika, linfröolja och pressade ingefära. Körde allt detta i en mixer. Sen satte jag mig i solen och drack den, kändes bra!!

Snart ska jag iväg och träna, lite less på mitt schema nu, dags att byta. Går runt som en robot och bara kör.. men vad gör man inte för att få jobba med det roligaste som finns..:)) 


Ingredienserna


Ner med allt i mixern


Mixa


Skål!!