Baliresan

Nu är jag hemma i Sverige igen!

Bali var helt fantastiskt, jag åker gärna dit igen.  Varmt och skönt, god mat, vänliga människor, underbart hotell och poolområde, grönt och frodigt, avkopplande och dessutom mycket billigt att vara där...

 

Vi klev upp kl. 04.00 för att ge oss iväg och var där i lagom tid, när vi skulle checka in visade det sig att mitt pass gått ut.

Helt plötsligt hade vi inte så gott om tid längre, vi fick kasta oss in i en taxi till Arlandas polisstation för att fixa ett nytt. Det gick tack och lov ganska fort, lättade kliver vi ur taxin och går in mot arlanda igen. Jag hör hur någon skriker bakom oss men tänker inte så mycket på det. Skrikandet upphör inte utan kommer närmare oss och när jag vänder mig om för att titta är det en man som viftar och skriker mot oss. Det är taxichauffören som kommer springande med våran systemkamera värd ca 10 000kr som jag glömde i bilen. Tack taxichauffören, du har en stjärna i himlen!!

 

Vi provade att vågsurfa på det berömda surfstället Kutabeach, gud så roligt det var! Det var svårt och jag fick sår på både mage, lår och knän men det var det värt och när man ramlade fick man känna hur det skulle kännas att vara i en tvättmaskin. Jag lyckades stå några gånger i alla fall.

 

Det var massor av märkesbutiker med kläder till bra priser men jag handlade nästan ingenting. Jag kan inte handla om jag inte får strosa runt och titta i lugn och ro och det får man inte där. Så fort man tittar på något en stund och verkar gilla något är dom på en och då blir det omöjligt för mig att handla, det slår liksom knut?!

 

Nog om Bali, det är jättekul att vara hemma igen och jobba. Nu försöker jag beta av mail och sms som ramlat in under tiden jag varit borta. Det kommer ta någon dag så jag hoppas på överseende om det dröjer med svar..