Bästa jobbet!!

Den här säsongen är det helt undebart att åka runt i stall!! Just nu är det riktigt högtyckk med jobb, så pas att jag inte riktigt hinner med att återkomma till folk som sökt mig. Jag jobbar på det!!

 

De dagar jag tar människor känns det lyxigt att jag slå mig ner på ett ställe och kunderna kommer till mig:))

 

Jag önskar att alla kunde ha ett jobb dom trivs med, om du inte har det tycker jag att du ska byta. Kan du av någon anledning inte det, försök åtminstone att ändra inställning, försök ha en positiv inställning. Det kan ändra mycket:)

Jag har som många andra en facebooksida och alltför många verkar missnöjda, jag blir riktigt illa berörd när lärare skriver på ett sätt som faktiskt borde ge dom sparken. Diskuterade med en kompis om att just många lärare var snabba på att klaga på sitt jobb. Hon hade bl.a. sett en skriva att "hennes jobb hade väl varit ok om det inte vore för att ungarna har föräldrar" annan kommentar jag sett flera gånger av olika människor "ja, nu är det måndag, det märks att ungarna har varit hemma i några dagar" Inte, ok.. Inte ok alls.. Ok, alla lärare som är bra, ni är fantastiska!! Ni som inte gillar ert läraryrke, BYT JOBB!!! 

 

Vore ungfär som att jag skulle skriva att det är bra synd att hästarna har ägare.. Haha, jag börjar skratta av bara tanken:)

Jag tror att både föräldrar och hästägare gör sitt allra bästa för det bästa dom har, det finns undantag såklart men dom behöver inte basuneras ut på facebook.