Är det verkligen bra att äta bra??

Jag hade ju tänkt köra gröna kuren den här veckan men jag börjar med en veckas proteinkur i stället. Ska öka förbränningen, speciellt bra om man jojobantat eller ätit väldigt oregelbundet.

 

Känner ett visst motstånd från en del människor att jag både striktar upp min kost och träning... Det kommer kommentarer som -Är det verkligen bra att träna sådär mycket??? Det räcker med att äta mindre mat så mår man bra, man  behöver inte alls tänka på vad man stoppar i sig!!! (?)

Förmodligen ren okunskap men jag gillar verkligen inte att få råd från okunniga människor och framförallt känns det inte som att kommentarerna kommer som ren välvilja, tvärtom.. Kanske är det människor som inte kommer igång och sköter sin egen hälsa och blir väldigt påminda om att dom borde rycka upp sig själva.

Kunde aldrig drömma om att det skulle väcka så mycket negativa rektioner att man plockar upp sin hälsa några pinnhål.. Men nog om det..!!

 

Så hur mår jag då på fjärde dagen med bara proteinpulver, psylliumfrön, linfröolja, algtabletter och kött? Jo, jag mår faktiskt toppen! Överskottsvätska man samlat på sig i form av för mycket kolhydrater försvinner sakta men säkert. det är ett ständigt springande på toa:) Energin är jämn och stabil. Kanske har jag aningens mer humör, eller så dövar jag inte dumma kommentarer med socker.. utan blir förbannad istället:)

 

Jag kör på med det här tills på söndag, sen går jag över på gröna kuren. Det blir en liten belöning på lördag, jag har fått två liveit presentkort och dom ska användas på sturebadet. Jag och Robban åker in, sen tar vi en sväng på Casinot, det var länge sen.

 

Idag har jag varit ledig men i morgon jobbar jag. 

Ha en underbart skön långhelg, ät och träna hur mycket eller lite ni vill.;)